Max Fitness

8 Beneficii ale mersului la sala

Exista persoana care sa nu constientizeze cat de importanta este miscarea, atat pentru pentru sanatatea fizica , cat si pentru cea mintala?

Un sondaj de opinie recent realizat de catre ISRA Center arata ca majoritatea romanilor (51%) cred ca au o greutate normala, in timp ce 4 din 10 considera ca greutatea lor este mai mare decat ar trebui. Totusi, foarte multe persoane amana momentul inceperii unui antrenament.

In acest articol vom enumera o serie de beneficii ale mersului la sala, beneficii ce te vor ajuta sa dobandesti un fizic si o sanatate mentala de invidiat.

  1. O Inima Mai Sanatoasa

Orice tip de exercitii fizice practicate la sala te vor ajuta sa ai o inima mai sanatoasa. Datorita reducerii nivelului colesterolului rau si cresterii nivelului decolesterolul benefic, va scadea riscul bolilor de inima, iar sanatatea se va imbunatati pe termen lung.

  1. Aparate Performante

Maxim Gym iti pune la dispozitie unele dintre cele mai noi aparate existente pe piata. Intrucat aparatele din sala sunt create pentru a-ti usura munca, te poti apuca de treaba catat singur, cat si cu ajutorul unuia dintre instructorii nostri. Daca vorbim de aparatele de forta, cu ocazia aceasta iti vei dezvolta forta fundamentala pentru trecerea catre greutatile libere.

  1. Pierderea Rapida in Greutate

Pierderea in greutate este o formula matematica simpla: trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci. Cum infometarea nu este recomandata de medicii nutritionisti, prin efectuarea exercitiilor fizice vei obtine un deficit de calorii ce te va ajuta sa pierzi kilogramele nedorite

  1. Cresterea Masei Musculare

Mersul la sala, in scopul de a creste masa musculara, este o metoda populara pe care oamenii o adopta pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Un corp bine definit si tonifiat te va ajuta sa ai o incredere mai mare in tine si totodata ai sanse mai mari de a crea o prima impresie foarte buna.

  1. Salvezi Timp

Desi pentru unii pare o pierdere de timp, timpul alocat mersului la sala este mai mic decat cel alocat exercitiilor fizice realizate acasa. Cand esti la sala nu iti va distrage atentia televizorul, calculatorul sau…frigiderul. Timpul tau este pretios, asa ca fiecare minut petrecut la sala trebuie sa te aduca din ce in ce mai aproape de atingerea telurilor stabilite.

  1. Traineri Profesionisti

Daca vrei sa incepi sa mergi la sala, este indicat sa ceri parerea unui specialist in fitness care sa te ajute in crearea unui program prin care sa iti atingi obiectivele. Maxim Gym iti pune la dispozitie o echipa de specialisti ce va pot crea atat un plan de exercitii, cat si un program alimentar adaptat stilului de viata si nevoilor personale.

  1. Muzica si Atmosfera din Sala

Stim cu totii ca muzica reprezinta o cale rapida da a ne reda energia si buna dispozitie. Atat muzica si atmosfera, cat si persoanele ce lucreaza in jurul tau, iti vor da energie si te vor motiva sa-ti duci programul de exercitii la bun sfarsit.

  1. Stres Redus

Este binecunoscut faptul ca mersul la sala te ajuta la eliminarea stresului, imbunatatirea starii de spirit si la mentinerea sub control a depresiei. Exercitiile regulate produc un raspuns de relaxare a corpului, raspuns ce serveste ca o distragere pozitiva a atentiei.

Daca te-am motivat, te asteptam la Max Fitness pentru a ne antrena impreuna si a face performanta! 

Si nu uita ca PRIMA SEDINTA este GRATUITA!

Completeaza formularul din prima pagina a site-ului si vino sa incerci cele mai moderne aparate si sa vezi ce atmosfera cool te asteapta!

Adresa o stii deja: Intrarea Scoruslui, nr. 2-4, Piata Sudului, Sector 4, Bucuresti.

10
Cursuri

800
Clienti

12
traineri

90
posturi de lucru