Max Fitness

De ce sa alegi experienta Max Fitness?

SPORT IS SO MUCH FUN! Poate nu credeai, insa cu Max Fitness efortul se transforma instantaneu in satisfactie prin imbinarea exercitiilor fizice in sala de sport cu divertismentul si energia intensa. Despre ce vorbim vei afla in cele ce urmeaza.

Distingandu-se drept unul dintre cele mai moderne cluburi sportive din Bucuresti, Max Fitness activeaza in domeniu de peste 10 ani si este situat in vecinatatea mall-ului Sun Plaza. Clubul are programe specializate pe nevoile si dorintele clientilor, astfel incat acestia pot alege dintr-o gama variata de optiuni: zumba, aerobic, step aerobic, body pump, box, arte martiale pentru copii si adulti, kickboxing pentru copii si adulti, cardio, dansuri, gimnastica pentru copii. Totodata, pentru realizarea eficienta a antrenamentelor,  iti stau la dipozitie numerosi traineri experimentati care iti personalizeaza programele in functie de trebuintele si caracteristicile corpului tau.

Punem pret pe profesionalism, astfel incat intreg clubul Max Fitness a fost renovat de curand, are peste 90 de posturi de lucru si este structurat pe 3 etaje. Aparatura performanta si dotarile fiecarei sali transforma mersul la sala intr-o reala placere.

Totodata, confortul este asigurat, iar noi oferim o serie de facilitati:  de la solar, sauna, salon de masaj, vestiare dotate cu dusuri si pana la cafenea si parcare privata. De asemenea, membri ce detin abonamente cu acces nelimitat beneficiaza de acces gratis la sauna si la solar.

Totul este pregatit pentru a-ti face experienta la sala cat mai distractiva si eficienta! Si cum suntem obisnuiti sa oferim numai surprize placute, la Max Fitness prima sedinta este GRATUITA pentru a te acomoda cu salile si trainerii nostri si a vedea ce program ti se potriveste cel mai bine.

De-ajuns cu povestile si haide pe banda! Te asteptam la clubulMax Fitness sa iti transmitem energie si tonus pozitiv!10
Cursuri

800
Clienti

12
traineri

90
posturi de lucru